tiistai 5. marraskuuta 2013

Movember


Marraskuuhan on viiksikuukausi, piti munkin toteuttaa viiksipipot! :D Huomenna taas samistellaan pojan kanssa! Kankaat  kangasvaihtareilta! ;)


Tuuihuiveja


Muutama tuubihuivi valmistui jo yli viikko sitten! Mutta se kuvaaminen on jäänyt, yksi syy on valon vähyys! Näissä naulakkoon ripustuslenkki ja rusetti koristeena! Nauha ja rusetit Karnaluksesta ja kangas kirppikseltä! ;)

Autot verkkarit


Verkkarit on ihan loistavat housut ulkohousujen alle, koska niiden päälle on helppo vetästä toiset housut! Nämä Saimien kaavalla, koko jo 140cm, eli pientä kokoa ovat! Kuvaksi Väinö valitsi autot elokuvan hahmon! Kangas kirppikseltä ja resori Triteksin, hintaa näillä muutama euro! :D


Sovituskuvan ottaminen olikin taas haastavaa, kuten samoin saada housut kasaan! Viikko meni aloituksesta, koska aina tulee muuta tärkeämpää...

PItkät kalsarit vol. 2


Mä oikeesti mietin yks päivä, et mitä järkeä on ommella pitkiä kalsareita, kun niitä saattaa saada kaupasta 4 Eurolla! No keksin montakin syytä: 1. Ei tuu samanlasia vastaan 2. Hienompia 3. Lähes ilmaiset (jos työtä ei laske) 4. Ei tarvitse lähteä kauppaan! Syitä löytyis vielä lisääkin, mutta jätän nyt perustelut tähän...Eli nämäkin Väinölle kokoa 134 cm!