tiistai 6. huhtikuuta 2010

Paitaan kirahvi

Huppari sai piristykseksi kirahvin! Jalat on trikoota ja siitä se ajatus lähti! :D

Kirppiksellä


Tänään käytiin kirpputorillakin! Väinölle löytyi 5 autoa Eurolla! Toi keltainen Weetabix auto on mun suosikki! Heti piti päästä leikkimään, eikä olis malttanut päiväunille mennä! Parkkitalo olikin tänään kovassa käytössä! :D Elli osti itselleen tehtäväkirjan ja pinnejä,molemmat oli uusia!

Housujen duunaus


Nämä oli pitkät housut, nyt nämä on caprit! Eli oli polvet kuluneet puhki, joten pätkä vaan välistä pois! :D

Kirahvi aplikaatio


Tästä kuusta tais tullakin aplikointukuu, eikä ompelukuu! Mut ei kai sen oo niin väliä. Tämä kirahvi on jäljennytty Ottobrestä, en kyllä muista mistä numerosta! Tuli ihan kivan näköinen! :D

Kettu housut

Ompelin Ellille housut resorilahkeilla! Ja lahkeeseen taas Ellin suosikki kettu! Elli valitsi itse mun ideavihkosta! Housujen kaava oli joku vanha, ei lukenut edes mistä lehdestä! :/ Näistä piti tulla caprit, mutta kangas riittikin pitkiksi housuiksi! Menee sit jossain vaiheessa capreina!



Helistin


Elli teki marakassin! Sisältää makaronia ja etiketti tietysti duunattu! :D Ei muuta kuin soittamaan...

Aplikaatiota Ellin tyyliin


Elli piirsi mun idea vihkoon omia ideoita! :D Piti sit toteuttaa Ellin caprihousuihin sydänauto!


Toi näyttää kyllä joltain örkiltä! Mut ei kai sen oo niin väliä...




Kettu paitaan


Elli sai vaatteita ja paitaan aplikoin ketun! :D

Pääsiäinen


Pääsiäinen tuli ja meni! Meidän perinteiseen pääsiäiseen kuuluu sima, askartelu, rairuoho, pääsiäiskoristeet ja suklaa munien piilotus ja etsiminen sekä hyvää ruokaa! :D Mitä teidän pääsiäiseen kuuluu?

Pyöräilyä

Nyt piti pääsiäisen pyhinä kaivaa polkupyörät varastosta, kun pihasta oli lumet sulanut! Ekalla pyöräily reisulla Elli kaatui pari kertaa, mutta sitten lähti sujumaan! Ollaan päästy jo kunnolla lenkkeilemäänkin! :D


Väinönkin pitää saada pyöräillä, tosin vaan omassa pihassa...