lauantai 29. elokuuta 2009

Ryijymatto


Laitetaan vielä kuva kouluaikaisesta tekeleestä. Kaivoin tän sängyn viereen, kun alkaa olla kylmempää. Tämä ei ole koskaan ollut käytössä, mutta nyt tässä on ihana aamuisin astella. Valmistus vuosi on 2001 (oikeassa kulmassa) Nimikirjaimenikin tästä löytyy. Tämä on siis kudottu kangaspuilla ja piti seinälle mennä, mutta ei sen niin väliä ole.

Ulkona

Nyt tähän tulee ihan vaan ulkoilukuvia. En ole kyllä käsitöitä tehnytkään vähään aikaan. Tai ainakaan saanut mitään valmiiksi. :( Olen tämän viikon siivonnut mun ompelupaikkaa. Saa nähdä millon tulee valmista...Tämä on otettu tänään omassa pihassa. Päässä viime syksynä ommeltu pipo omalla kaavalla. Huosut tein Ellille keväällä, mutta Väinölle ihan hyvät myös lahkeita kääntämällä. Piti laittaa vedenkestävää, kun oli yöllä satanut. Haalari on jonkun tekemä kirpparilta Ellin vanha.


Väinö pyöräilee. Päässä pupuhattu ja huppari, molemmat minun tekemiä. Hupparin tein 10 vuotta sitten kummipojalle.


Väinö mopoilee. Tällä hetkellä Väinön lempileikki on ajaa mopolla tai autolla. Tässä taas Ellille aikanaan neulotut housut. Ja sama pipo kuin yläkuvassa. Kivaa, että pääsee taas käyttämään pipoja.


Elli kaverin pihalla. Päällään taas minun tekemä mekko. Ja päässä kettuhattu tsi.