lauantai 27. kesäkuuta 2009

Housut Väinölle


Ompelin Väinölle housut. Koko 92 cm ja aika isoilta näyttää, mutta huomenna testaillaan.

Terassi takapihalle


Tänään alkoi takapihan terassin rakennus. Voipi kestää jonkin aikaa. No onneksi miehen lomakin alkoi. Tässä lähtötilanne takapihalla. Tämän sain aikaiseksi 3 vuotta sitten. Mutta ei oikein toi nurmikko menesty.

ViikinsaaressaEilen vietettiin koko päivä Viikinsaaressa. Sinne mennään laivalla!


Jäätelötauko, eväitä oli myös paljon mukana.


Väinö lempihommassaan!


Rannalla vierähtikin nopeasti 3-4 tuntia. Oli myös niin mukavaa seuraa! Kiitos kaikille mukana olleille!PuistossaYks ilta lähdettiin vielä puoli kahdeksan aikaan käymään puistossa. Kyllä kesällä on ihanaa.Väinöllä uusi asu testissä. Hyvin sopi pari nepparia pitää laittaa lisää ja kasvunvaraa on kyllä.

Mattoja pesemässä

Käytiin Ellin kanssa mattopyykillä, on sen verran hyviä ilmoja. Vielä pitää mennä toisen kerran, mutta kivaa meillä kyllä Ellin kanssa oli. Käytiin vielä uimassa sen jälkeen. :)

Kankaita


Taas tuli kassillinen kankaita. Kaveri toimitti oven taakse. Kiitos paljon! Eipä tarvi miettiä, mitä tekis, on sen verran kivoja kankaita. Noi raitaset on mun heikkous!

Ellille shorsit


Edellisistä shortseista tuli liian pienet ja ne päätyi Väinön käyttöön. Oli tosi kummallinen malli. Nämä ovat kokoa 100 cm! Jostain pitäis löytää hyvä ja helppo shortsien kaava.