lauantai 23. tammikuuta 2010

Puppe paita ja housut

Väinö tykkää tällä hetkellä Puppekirjoista! Niinpä piti aplikoida Väinön asuun puppeja! Taskut oli jo vähän helpompi tehdä, vielä vaatii harjoitusta! Kerrankin sain valmiiksi asukokonaisuuden. Paidan koko 98cm ja housut 92 cm. Paidassa on kiinnityksenä nepparit. Ja testissä tänään sopivat! Tämä kangas on muuten pyörinyt kauan mulla, kun mietin mitä siitä tulee, ensin piti tehdä itselle jotain, mutta näin parempi! Ja kulmassa oli 1 Euron hinta lappu!


Aplikaation tein resorista, kun oli ainut Pupen värinen kangas. Mutta hyvin sopi sekin tähän!

Norsuja paitaan


Ellin vanha paita sai norsuja koristeeksi! Norsuja leikkelin jo valmiiksi yks ilta! Hyvä tapa muuten tahroillekin! Tässä taas liimaharsoa. Paidan koko 92/98 eli Väinön kokoinen!

Auto Väinön paitaan

Väinön paita sai koristeeksi Ellin piirtämän auton! Tämä oli jäänyt kaappiin Ellille aikoinaan ostettu. Koko 104/110, mutta pientä kokoa! Liimaharsoa kokeilin tähän ekaa kertaa! Helpotti kyllä ompelua! Vielä, kun joku kertois miten sitä oikeesti käytetään? Kuva meinas juuttua mattoon ja leivinpaperiin! :/

Tässä Ellin alkuperäisteos, joka on piirretty ja pistelty!

Legoja Ellille


Ellille löytyi myös Legoja alesta! 20 Euroa oli hintaa tolla boksilla! Näiden parissa on jo mennyt toista tuntia, eli oli hyvä ostos! Jos vaikka pääsisin vielä hetkeks ompelemaan. Legojen ostaminenkin taitaa riittää vähäksi aikaa, paitsi, jos rakennusalustoja taí teitä vielä löytäis jostain kirpparilta!

Lankaa alesta

Prismassa oli nämä -50 % alessa ja hintaa jäi vain 1,25/kappale. Oli pakko ostaa, kun oli vielä lempivärejä. Nyt alkaa kyllä olla riittävät lankavarastot vähäksi aikaa!