torstai 28. tammikuuta 2010

Housut Väinölle taas


Leikkasin lahjahousuihin kankaan väärin päin! Yllätys! No Väinö sai housut, piti laittaa resorit lahkeisiin jatkoksi, kun leikkasin 86 cm. Ja aika eri näköiset housut tulee resoreilla! Kaava Ottobre 4/08!
Eilen taistelin vyötärokuminauhan (housujen kanssa, jotka löytyy alempaa), kaks kertaa piti vaihtaa, kun oli liian lyhyt ja sit vielä onnistuin ompelemaan kerran kierrokselle! Ja tänään sovituksessa kiristi. Ei muuta kuin vielä kerran pidempi kuminauha! Näihin meni vaan kerran kierrokselle! Seuraavaks jotain muuta kuin housuja...

Hyvä ompelupäivä, paita


Tänään valmistui 4 vaatetta ja muutamaa viimeistelin! Tosin pari voi esitellä vasta myöhemmin! Paita Väinölle, aika kapea malli, mutta kai tätä muutaman kerran voi käyttää! :/

Helunan uusi pipo

Taas sain yhden langalopun käytettyä pipoon! :) Tosin tupsu vielä puuttuu. Elli ja Väinö leikkivät olevansa uimarannalla ja siellähän pitää olla hatut päässä, ettei tule auringonpistosta!

Paita mulle


Tämä paita valmistui pari päivää sitten! Hihoja piti vielä pidentää, samoin kaavaa leventää leikatessa.

Kerrospukeutumista ja Väinön uudet housut

Tässä aamupalalla olohoneessa, ensin meni jukurttia (keittiössä), sitten karjalanpiirakkaa ja vielä muffinsia! Ja ekana puetaan vaippa! :) Tällä kertaa sisävaippa.
Sitten T-paita ja pitkälahkeiset villahousut, sekä sukat!


Sitten paita ja uudet housut! Vilkas kaavalla Ottobre 4/08, koko 92 cm!


Seuraavaksi villasukat, villahaalari, hanskat ja kypärämyssy!


Ja viimeisenä rukkaset, haalari, kengät ja toppahattu sekä kaulaliina! Näillä tarkeni mennä kerhoon, vaikka kylmä tuulikin kävi! Ja pakkasta siis -20! Ennen sisälle tuloa piti putsata lumet autosta, moposta ja penkiltä!