maanantai 30. elokuuta 2010

Kori

Muistin tälläisen keskeneräisen työn! Onneksi oli jäänyt kesken, koska keksin käyttötarkoituksen! Sinisen osuuden virkkasin eilen!

Eli kori keskeneräisille neulonta/virkkaustöille! Ja kori mahtuu sitten sohvan alle! ;) Näitä pitää varmaan tehdä lisää. Ainut on, että sormenpäät on kovilla, kun virkkaa puuvillamatonkudetta koukulla 8 mm.
Hamahelmistä koruja


Tehtiin Ellin kanssa hamahelmistä viikonloppuna. Näistä tulee varmaan kaulakoruja! ;D

Housujen duunaus


Tänään oli duunaus päivä! Vieläkään ei päästy ulos, kun Ellillä oli eilen kuumetta. Josko nyt olis tauti selätetty? Tietty kiva sisälläkin duunailla. Lahkeet oli kuluneet puhki, joten lahkeet poikki ja resorit tilalle! Resori ei ole oikeasti noin tummaa....Pitää vaan kattoo meneekö nää eteenpäin, kun on kokoa 100cm!

Väinön paitaan sammakko

Lisäsin tähän Väinön paitaan sammakon! Tämä oli Ellin paita, joten hihoja pitää vielä varmaan duunata! Ja tämä sammakkohan oli Ellin tekemä! ;DPipo testissä


Nyt oli pipo parempi, lisäsin siis ton resorin ja sopii hyvin tähän haalariin! :D Käsi meni likaiseksi hiekkalaatikolla...

Huivi


Taas tuli mieleen, kun Väinö oli lähdössä ulos, että kaula on paljaana! Siispä huivi kaksinkertaisesta trikoosta ja koristeeksi tiikeri!

Sukkahousut ja pipo

Ellin vauva sai taas sukkahousut, mun sukista! :D Ja hatun viimeistelin myös loppuun!