tiistai 7. heinäkuuta 2009

Hello Kitty Paita

Minäkin sain paidan Hello Kittyn kuvalla. Tää vaan tää koko 40 ei meinaa riittää... Seuraavana vuorossa on itselleni mekko, malli vaan on vielä hukassa. Ja valmista pitäis olla perjantaina. Ehkä tästä kehittelen. Toi kaula-aukko oli kivan näköinen päällä, vaikka leikatessa näytti isolta. Kaava Ottobre oisko ollu 2/07.

Housut ja parit shorsit


Nämäkin valmistui tässä yksi ilta koko 86 cm ja kaavat löytyy taas sk 6/7 09. Nämä menee yhden sukulaisen kautta sen sukulaiselle käyttöön.

Terassi on valmis


Kyllä se terassi vaan valmistui yllättävän nopeasti, vaikka välillä tuntui, että ei valmistu millionkaan. Tässä mies asentaa viimeisiä lautoja paikoilleen. No jääpähän tästäkin lomasta jotain hyödyllistä muistoksi. Hintaa terassille tuli n. 500 Euroa. Toivottavasti takapihalle tulee nyt enemmän käyttöä. Ainakin sen avajaisiin Elli on kutsunut jo kaikki naapurit. Huomenna pitää vielä kalustaa se, jos sää sallii.

Mekko ja huivi maailmalle


Tänään sain valmiiksi mekon ja huivin. Koko 86 cm, nää on kyllä niin söpöjä nää pienet hameet... Tää lähtee huomenna posti Paten mukaan.

Muumimekko


Nyt muumia mekkoon. Tämä on hieman epäonnistunut versio. Nepparit meni väärin päin, vaikka eihän se niinkään käyttöä haittaa. Takana on vielä Hello Kitty, koko 110 cm. Saa nähdä jääkö Ellille, vai meneekö jonnekin päin eteenpäin. Elli kun tällä hetkellä oikein ole innostunut hameista. Ja minä voisin vaikka joka päivälle ommella uuden, on niin kivaa puuhaa.