tiistai 1. joulukuuta 2009

1. päivä pipo


Pitää nyt aloittaa tämä kalenteri, ettei heti jää merkintä puuttumaan! Vaikka väsyttäis aika paljon, eilen, kun tuli innostuttua ompelemaan yöllä! No 6 tunnin yöunet on vielä tähän asti riittäneet! Aamulla nousin innoissani ylös sängystä ennen kellon soittoa, ajatuksena laittaa heti joulukalenteri auki! Vaan enpä kerinnyt, kun piti rientää 9 bussiin ja kerhoon. Kerhon jälkeen käytiinkin kaupugilla syömässä. Aah, ihanaa pitkästä aikaa! Ja sitten se loppukin päivä siinä meni niin, ettei tullut laitettua kuvia koneelle. Noh, parempi myöhään...
Ai niin ja se ohje: Lanka Papagena. Luo 76 silmukkaa puikoille 4. Neulo lyhyillä pyöröpuikolla suljettuna neuleena 2 o 2 n resoria 8 kerrosta. Neulo sileää 16 cm ja päätä langat oikeaa neuloen! Ompele pipon yläreunan sauma ja valmis! Valmiin pipon leveys n. 24 cm. Näitä kerkiää vielä tehdä monta ennen joulua! ;)

Joulukuu, Jee


Kyllähän se joulukuu sieltä vihdoin tuli! Ja Elli sai avata kuvakalenterista ensimmäisen luukun! Oli tosi innoissaan asiasta. Yritän laitella näitä jouluaskartelujakin tänne. Jos sais sit itsekin kotia aina jouluisempaan kuntoon!