torstai 1. lokakuuta 2009

Jouluko lähestyy?

En taaskaan saanut kuvia laitettua. No toinen postaus jo ilman kuvia. :/ Eilen huomasin, että kauppaan oli tulleet joulukalenterit, eli syyskuun puolella! Kai ne aina on tullut kauppoihin näin aikaisin? Kunhan joululaulut ei ala vielä soida kaupoissa. Joululahjoja vois kyllä alkaa jo tekemään. Samoin tänään kävi ovella lapsia kauppaamassa joulukalenteita.

Tänään sain siivottua keittiön ja olohuoneen, huomenna olis sit vuorossa takkahuone. Tuli myös uusi Suuri Käsityölehti ja hyviä malleja taas löytyi. :) Aloinkin Ellille jo neulomaan hametta ihanan syksyisissä väreissä. Ai, että neulominen on ihanaa TV:tä katsellen, tietty. Toivottavasti valmistuukin syksyn aikana. Juuri eilen pyörittelin sitä lankaa ja mietin mitä siitä teen. Elli toivoi sukkia, riittää kyllä varmaan sukkiinkin! :)

Pitää varmaan vähentää tietokoneella oloa. Tänäänkin Elli ei meinannut malttaa mennä nukkumaan, kun pelaili vaan tietokoneella... Itsellekin on tullut paha tapa käydä joka välissä tietokoneella, jää sit kaikki muu tekemättä.