tiistai 3. helmikuuta 2009

Ellin askarteluja


Ellillä on aina tylsää. Ei ole mitään tekemistä. Ompelin Ellille madon ja Elli täytti sen ja piirsi silmät. Tykkäs oikein kovasti tehdä tätä. Huomenna kuulemma tekee Väinöllekin. :)

Meillä oli joku askartelupaketti, missä oli noita palloja ja piipunrasseja. Tälläinen syntyi Elliltä ihan oma-aloitteisesti.

Kestoside

Yhden kestositeenkin nepitin samalla.

Yks Vaippa vaan

Sain yhden vaipankin ommeltua. Viikonloppuna leikkelin ja aloitin ompelua, mutta en sit jaksanutkaan neppareita laittaa. Sisällä on puuvillaa ja froteeta vähän imuna. Ulkopuoli Pul-kangasta.

T-paita Ellille

Tein sit toisenkin paidan. Nyt kokona 110/116. Se on aina plussaa, kun saa yhden kankaan hyötykäyttöön ja pois pöyrimästä jaloista. Keltainen raitakangas on tilattu Myllymuksuista joskus viime keväänä. Mikkikangas on Halpahallista.

Paitamekko Ellille

Elli ei tykkää pään yli laitettavista paidoista. On pitänyt kauan tehdä näitä nepparipaitoja. Tein sit tälläisen, tuli vähän reilu 122/128. No päälle meni heti joka tapauksessa.

Iltapalapirtelö

Pirtelö al'a mieheni. Sisältää mustikkaa, mansikkaa, banaania ja omenamehua. Ohje oli joissain lehdessä vähän aikaa sitten ja maistuu tosi hyvälle. :)