perjantai 27. elokuuta 2010

Sammakoita


Elli halusi kans koittaa kankaanpainoa! Hyvin onnistui; syntyi 3 sammakkoa ja yksi mikki! :D Nämä voi sit ommella johonkin, esim. taskuksi!

Appelsiini pipo


Ellin mielestä appelsiini pipo! :D Tämä voi olla myös lakka tai porkkana! ;D Ohje Novita extra 2008.

Ellin paidan duunaus

Elli aloitti siis pari viikkoa sitten esikoulun! :D Tälläinen piti tehdä jo ekaks päiväks, mutta nyt vasta valmistui! Paidan ostin viime viikonloppuna Helsingistä Eurolla! :) Teksti on vähän liian pitkä, mutta eiköhän tää mene käytössä kuitenkin! :)



Väinön paitaan mikki

Tälläisen paidan näin jossain blokissa! Idea odotti toteuttamista jonkun kuukauden...

Eilen rakennettiin Ellin kanssa talo! Tänään sitten Elli jatkoi ja teki autotallin vielä! Elli on kuumeessa, joten sisäleikkejä on ollut tänään vuorossa!


Tässä vielä paita paremmin, käytin kirjanpäällystysmuovia sabluunaan! Ja se on mielestäni parasta, saan aina paperiset sabluunat liikkumaan...Niin ja tämä paita oli pitkään kirppistavaroissa, onneks ei mennyt kaupaksi!

Meikkipussukoita

Näitä on pitänyt kauan kokeilla! Nyt vihdoin tuumasta toimeen! Ohje löytyi täältä: www.handmadehippu.blogspot.com! Kiitokset Hipulle hyvästä ohjeesta! :D


Kumma juttu, että pusseista tuli eri kokoiset vaikka piirsin saman kaavan mukaan! Muumipussissa on vuori, lintu pussissa ei! En tiedä kumpi on parempi...