keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Paita taas

Joo on ompelukone viime aikoina hurissut, eilenkin yhteen asti yöllä. No tämä paita syntyi kans tässä yksi ilta. On vaan niin kivaa toi ompelu. Ja näkee työn tuloksen heti. :D

Väinö menossa nukkumaan


Tässä uusi yöasu päällä. Joo seuraavaksi pitää vierottaa toi unituttipullo, syksyllä sitten. Nyt helteillä tuntuu muutenkin, että ei juo riittävästi.

Shortsit ja hattu VäinölleNo nyt tuli Väinölle sopivat shortsit. Kaava sk 6/7 09 lehdestä, koko 86 cm.

Väinölle vielä riitti hattu samasta kankaasta, kun toinen versio oli pesussa. Väinöllä oli hattu ja paita päällä, niin mies sanoi, että shortsit vielä puuttuu samasta kankaasta. :) Oli kyllä siinä vaiheessa jo leikattuna.

Shorsit Ellille


Näitä vaatteita tuntuu nyt vähän syntyvän. On niin kivoja kankaita. :) No nämä lyhensin 86 cm housuista shortsi malliin, vaan tuli tosi isot. No onneksi on eri kokoiset lapset, aina menee toiselle.

Pihassa kukkii Pioni

No niin nyt on Pionit auennut. Nyt kukkii taas, kun pari vuotta sitten siirsin niiden paikkaa, niin ei kukkineet pariin vuoteen. Sen kyllä tiesin jo. Nyt olis taas harkinnassa etupihan terassin isonnus ja taas pitäis Pioneja siirtää..

Housut Väinölle


Kai nää yöhousuina menee? Leikkasin kankaan väärään suuntaan ja koko oli 86 cm. Reilun kokoiset sanoisinko. Itse asiassa on jo toista yötä jalassa. :)

Paita Väinölle


T-paita Väinölle. Tää sk 6/7 09 malli ei ole paras mahdollinen, mutta ihan ok. Ainakin kaula-aukko on tarpeeksi iso. Hihaan piti laittaa muumi, kun olin leikannut liian reunasta ja siinä oli pari reikää.

Paita EllilleEilen ompelin Ellille paidan. Tänään laitoin ulkona nepparit. Elli tilaili jo seuraavaan t-paitaan muumin kuvaa...

Puuhakas Päivä Puuhamaassa


Eilinen päivä oltiin Puuhamaassa. Tässä ollaan juuri saavuttu alueelle.


Golf-autolla ajelulla.


Väinö tykkäs mahottomasti liukumaestä.


Laivoja uittamassa.


Oli niin kivaa, että ei meinannu malttaa nukkua.

Ja venettä ohjaa Elli.

Eväitäkin syötiin.


Ja lopuksi Heipat Puuhanallelle. Oli oikein mukava päivä ja 6 tuntia meni tosi nopeesti. :) Käsityö oli tietenkin mukana, en vaan kerinnyt sitä tekemään.