sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Terassi

Tässä se viimein on kokonaan valmiina. Jes. Ei ainakaan tarvi niin paljon kitkeä kuin ennen. Ja käytössäkin on ollut joka päivä!


Kukkia vaan

Kukkapenkin kaksi Liljaa oli lisääntyneet tänä vuonna neljäksi, kummallista!


Tänään aukesi ensimmäiset kukat!Joku kello, olisko kissankello?


Mä oon kyllä niin huono tässä kukkien tunnistamisessa. Olis pitänyt olla biologian tunneilla vähän enemmän valppaana. :/ Tästäkään kukasta, ei mitään tietoa.
Elli liukumäessä


Ollaan taas oltu paljon ulkona, kun on ollut hienoja kelejä. No huomiseksi onkin jo luvattu huonompaa..Höh..

Kukkia


Luonnossa kukat on nyt parhaimmillaan. Tässä naapuritalon pihasta. Ei mitään tietoa kukan nimestä?Ruusu! :)


Tämäkin on ruusu.Väinön housujen korjausta


Eilen oli varsinainen korjauspäivä. Välillä näinkin, vaikka uusi työ on aina niin kiva aloittaa. Puolipotkuhousut olivat kuluneet kärjistä puhki. Liekö Väinöllä liian isot jalat? Leikkasin jalkaterät pois ja tilalle resorit. Nämä menee yöhousuina; itseasiassa jo päällä. :) Ja syksyllä käy kalsareiksi.

Ellin paidan korjaus


Elli ei tykkää merkeistä niskassa. Siispä Elli otti sakset käteen ja reikä. Hups. No Hello Kitty kotiutui siihen kohtaan! :)

Neule kesken


Tämän verran on neuletyöni edennyt viikossa. Ja joka päivä olen neulonut. Yleensä haluan saada työn heti valmiiksi ja käyttöön. Mutta ehkä on hyvä välillä kehittää pitkäjännitteisyyttä! Eilen oli ihana ja rentouttava iltapäivä Ellin kanssa uimarannalla; siellä sain viimein pitsiosuuden valmiiksi, kun ei koko ajan keskeytetty. :) En kyllä käynyt tällä kertaa uimassa. Hm. Tuntu vesi sen verran viileältä.

Ellin paitaan kuva


Oli tullut reikä paidan helmaan, siispä pieni pöllö siihen!