sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Norsupipo

Vielä viimeistelin pipon! Eli norsun kuva ompelukoneella kiinni ja tupsukoristeeksi norsunhäntä! ;) Tämä Flipflop lankaa ja uusiin keväthaalareihin sopiva! ;)

Pussukka


Mulle tein tälläisen pussukan! Huomenna pääsee kokeiluun! Mukaan saa avaimet, puhelimen rahaa ja muuta sellaista pientä! ;) Nämä tein miehen rikkinäisistä farkuista! ;)

Kännykassi

Elli sai ekan puhelimen käyttöön ja sille ompelin pussukan, jotta voi helposti ottaa mukaan, eikä huku! ;) Pieni tasku edessä ja nöyri kantonaruna! Katotaan pitääkö lisätä avaimille lenksu...

Väinö vauva


Lapsilla riittää ideoita leikkimiseen! Tässä Väinö on vauva ja ei osaa kävellä! =)

Grillauskausi on avattu! ;)

Keli houkutteli grillaamaan ja maituvaa oli! :) Lohkoperunat tein uunissa...

Lunta riittää


Lunta on vielä aika paljon! Viime vuonna tähän aikaan pääsi jo hiekkalaatikolle! Mut sulaa ne aikanaan ja vesileikithän on kaikkein kivoimpia lasten mielestä! ;)

Hernepusseja & Kahvia

Viikonloppuna oli oikein aurinkoista! JEE! :) Ellin meni synttäreille ja sankarille tein hernepusseja, toisella puolella nimikirjaimet! :) Ekat terassikahvitkin tuli nautittua! ;) Vaikka tuuli oli vielä aika viilee...

Lasten kulttuurikeskus Rullassa

Käytiin viikonloppuna Tampereen keskustassa! Rulla on ihan mahtava lasten kulttuuripaikka! ;) Siellä oli smurffien mökkejä ja kertomuksia sekä tehtäviä!
Lisäksi tänä viikonloppuna oli sarjakuvaviikonloppu ja tytöt opettivat sarjakuvan piirtämistä! Tosi mielenkiintoista! ;)Sitten siellä sai askarrella smurffin ja laittaa sen seinälle! Tämä kaikki aivan ilmaista! Nyt harmittaa, ettei ennen olla käyty tuolla, mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan! =)