maanantai 18. tammikuuta 2010

Liivi itselle


Tein tänään tälläisen monitoimi liivin! Vähän jo kesää silmällä pitäen, kun aina ei ole taskuja housuissa, niin saa mukaan ainakin puhelimen ja avaimet! Puolikuu taskut onnistuivat kivasti, vaikka niissä olikin melkoinen väkertäminen! Mutta kannatti! :) Mallia otin vanhasta liivistä. Tästä kankaasta olen muistaakseni ennenkin tehnyt liivin, ei vaan ole mitään havaintoa, missä liivi nyt on varmaankin viety vuosia sitten kierrätykseen.

Muffinssejä


Oltiin vielä tänään aamupäivä sisällä, kun eilen Ellillä ja mulla oli kuumetta! Elli ja Väinö leipoi aamupäivän muffinsejä muovailuvahasta! Pitihän niitä oikeitakin tehdä. Ja ohje on 7. luokan kokkikirjasta, joka on meillä viikottain vieläkin käytössä!

Tyynyliinan uusi elämä


Piti laittaa tämä tyynyliina tänään käyttöön, mutta se repesi niin, ettei sitä enää tyynyn päälle saanut! :( Onhan tämä jo n. 20 vuotta vanhakin, eli tein 3. luokalla koulussa! Toki tästä piti vielä rättejä surautella 5 kpl. On ainakin nostalgisia rättejä ja tulee aina mieleen ala-asteen kässä tunnit, kun niitä käyttää. Kuva vaan ei onnistunut niistä.