lauantai 17. lokakuuta 2009

Valopallo


Tämä roikkuu meidän rappusissa. On siis tehty paperinarusta ja sisällä on valot! Tämä saatiin viime vuonna joululahjaksi, yksi sukulainen on väkertänyt. Elli haluaa aina tähän valot, kun on menossa nukkumaan.

Mekko/ Tunika


Itselle valmistui tänään tunika/mekko. Huomenna tämän voi bongata Muksu Messuilta! :) Kangas on vanhaa lakanaa. Eteen lisäsin nepparit! Ohje on Muotimuksu lehdestä 2/03. Tänäänkin piti ommella, vaikka mitä, mutta muuta en saanut aikaseksi. No onneksi edes tämän.

Mekkoa duunattiin

Piti vielä Ellin mekkoa vähän duunata, oli olkaimet liian pitkät. No nyt on paremmat. Haluaisin itsellekin paidan tästä langasta, ei vaan taida riittää. :(

Baskeri


Muutaman illan tuotos. Lanka Rose Mohair. Malli löytyypi Novitasta syksy 2008. Puikot 5, ensin pyöröpuikoilla ja sitten bambuisilla sukkapuikoilla. Oli bambupuikot ekaa kertaa käytösssä ja tykkään! :) Eilen tuli taas uusi Novitakin, missä oli taas monta toteutettavaa mallia...

Kylpytakin duunaus


Olen ostanut tämän kylpytakin jostain ale:sta. Nyt, kun piti ottaa käyttöön, huomasin, että vyötärönaru puuttuu. Noh, vanhasta pyyhkeestä uusi naru ja rintaan vielä Ellin toivomuksesta Hello Kitty! :) Tämä oli tänään jo käytössäkin.