torstai 24. syyskuuta 2009

Pari vaippaa


Vielä tein omalla kaavalla pari sisähousuvaippaa, kun ei noi taskuvaipat meillä oikein toimi. Ja vaipanvaihto ei ole Väinön mielestä kivaa. Yhden vaipan ompeluun meni n. 15 minuuttia! :) Nalle Puh vaippa on puuvillaa ja sisällä mun vanha paidan hiha! :) Dinovaippa on flanellia ja sisällä trikoota. Tuli aika pitkä postaus ja tää kone lataa kuvat hitaasti, no seuraavalla kerralla turvaudun taas vanhaan koneeseen...

Paita Väinölle


Vielä riitti näitä kankaita yhteen paitaan. Kaava 1/06 ja koko 98cm. Huomenna sovitetaan, toivottavsti mahtuu Väinölle. Huomenna otetetaan rennosti! :) Ollaan tässä taas menty viime päivinä niin paljon, että Ellikin on hermostunut monta kertaa. Katotaan nyt onko Elli tyytyväinen, kun ei tarvi mennä mihinkään.

Pipo ja kaulaliina


Ellikin halusi korvapipon! :) Ja tein myös kaulaliinan. Haalarin duunasin vähän aikaa sitten, lahkeeseen laitoin 2 Hello Kitty merkkiä.

Ruokalappu


Aina on ruokalaput hukassa tai pyykkikorissa. Tein nyt vähän isomman. Molemmat puolet flanellia ja nepparikiinnitys. Kaavahan on ollut joskus Suuri käsityölehdessä.

Ellin paita


Samalla kaavalla Ellille paita, koko 134 cm. Ottebre 1/06 lehdestä. Edessä oranssit nepparit. Tää menee varmaan aika kauan, tuli sen verran reilu...

Uusi kone ja pöytä

On kyllä kätevää nyt, kun on kaks tietokonetta. Ja olohuoneesa on taas pöytä, ihnaa! Se oli 2 vuotta kasassa, kun piti rattailla mennä aina olohuoneen läpi, silloin kun Väinö nukkui vielä ulkona. Nyt on Väinö kesästä asti nukkunut sisällä.

Väinön asu âla Miina

Väinöllä oli tänään kaikki vaatteet minun tekemät, paitsi sukat! Paitaan ompelin eilen resorit hihoihin, kun meinasi olla lyhyet!


T-paidan kauluksin resorikin piti ommella uudelleen, kun se vanha jotenkin venähti. Ja jalassa lempivaippa, jossa on mm. mopoja, pyöriä ja autoja.

Sisähousuvaippa


Kokeilin taas housuvaipan kaavaa, Väinölle sisähousuvaippa. Kaavaa olen itse muokannut Väinölle sopivaksi. Innoissani ompelin päälikankaan väärin päin. No eipä ole ennen tälläistä tapahtunut. :/ Jos seuraavana uskaltaisi käydä apina Pul:n kimppuun! Väinö ei oikein tykännyt kuvaamisesta.

Paita mulle


Kiva tehdä itsellekin jotain. Ja saa kankaita vähemmäksi, edes vähän. Tämä on samaa kangasta kuin lasten paidoissa, niin voidaan olla samiksia. :) Kaava löytyi kaavakansiosta joku ikivanha ja koko oli 50/52. Oho. En sit tiedä mihin tarkoitukseen olen kaavan piirtänyt, mutta sopiva tuli. :/

Tacoja sienisalaatilla


Eilen syötiin Tacoja. Ovat odottaneet kaapissa jo aika kauan...Maku oli tosi hyvä. Sisällä salaattia ja jauhelihaa. Lisäksi sienisalaattia, jota tein ensimmäistä kertaa:
4 dl suolattuja sieniä
3 sipulia pilkottuna
2 dl kermaviiliä

Syksyn lehdet


Taas on kerhossa askarreltu! :) Sininen on Ellin ja keltainen Väinön. Väinö on jo iso poika, kun haluaa askarrella ja mm. muovailla!

Paita Väinölle/ Ellille


Eilen sain taas ompelukoneen käyntiin! :) Tein paidan Väinölle, mutta sopi myös Ellille! Kaava Ottobre 1/06, itse muokkasin hihat pitkiksi. Koko 98cm.