maanantai 5. tammikuuta 2009

Liivin muodon muutosIltapäivällä etsin kameran laturin johtoa, kun alkoi uhkaavasti akku vähetä. No en löytänyt, mutta löysin tälläisen topin/liivin. Olen muistaakseni neulonut tuon neulekoneella työväen opistossa vuonna 2002. Ja sitten virkkuukoukku käteen ja...


...syntyi tälläistä jälkeä. Sain taas käytettyä pienen määrän lankaa. Ostin tota pörrölankaa kesällä Halpahallista, myös lilana.

Elli kuvaa


Elli harjoitteli kameran käyttöä. Tässä kuva otettu Väinön vaipasta (Ellin sanoin). Maassa muuten hattu mistä otin vähän kaavaa kettu hattuun.

Vaippoja eteenpäin

Tänään piti ommella lisäsäätötarra vaippaan, kun nää lähti pienemmälle käyttäjälle tänään.

Elli askartelee


Ellin lempihomma on askartelu. Tässä syntyy sorminukkeja, ehkä. Piirsin mallin Nukke teatteri kirjasta, jonka Elli sai joulupukilta. Olin ostanut kirjan joskus vuonna markka-aika.

Siivousta


Tänä vuonna lupaan yrittää tehdä mahdollisimman paljon keskeneräisiä käsitöitä valmiiksi! Tämä löytyi, kun siivosin yhtä hyllyä. Tästä piti tulla huivi etelänmatkalle, jonka teimme syyskuussa 2005. No nyt päätin purkaa työn ja tehdä siitä jotain muuta, en tiedä vielä mitä.

Myös tämä löytyi samaisesta hyllystä. Pitää miettiä mikä tämän kohtalo on? Purkaa, vai syntyykö tästä liivi tai paita. Alunperin tästä piti tulla paita, mutta mulla on jo samantapainen (kaupasta ostettu).

tossut

Tein joululoman aikana mummilassa tälläiset tossut itselleni, kun meillä on niin kylmä. Elli halusi tietysti samanlaiset.=)

Ennen paita, nyt...

Tämä on minun paitani entinen siis nyt.Ja nyt vaippa, yllätys, yllätys. Pitää varmaan kohta alkaa rajoittaa vaippojen ompelua, hukun niihin kohta. No ehkä en sentään. Viimeisen parin kuukauden aikana olen taas uusinut vaippavaraston. Neppivaipat on niin kivoja. Varsinkin, kun neppipressi löytyy omasta olohuoneesta. No Pul-kankaisia vaippoja ainakin täytyy vielä ommella, kun kankaita on jo valmiina.