maanantai 3. elokuuta 2009

Huopatossut?


Nämä valmistui parissa päivässä. Yleensä ,mun pinna ei oo sen pitempi, sit pitää taas aloittaa jotain uutta työtä. Pitäis huomenna heittää nää vielä pesukoneeseen. Saa nähdä mitä tulee. Ohje on Novitan nettisivuilta, tietysti vähän soveltaen.

Sukat


Tässä taas jotain valmista. Ajattelin, että teenpä nopsasti välityönä villasukat, kun en ole tehnyt vähään aikaan. Varmaan pari-kolme vuotta sitten. No siinä , meni viikko, vaikka ajattelin ,että parissa päivässä varmaan valmistuu. Mutta malli on kivannäköinen, mun mielestä. Ohje Novita kesä 2009. Lankakin ollut jemmassa pari vuotta.

Ompelulankaa


Löysin Kuopiosta myös ompelulankoja, musta ja valkoinen olivat ihan lopussa. Ja saumurilankojakaan ei ollut oikein neutraalia. Äitikin jo mainitsi, että mustassa ompeluksessa pitäisi olla musta saumurilanka. :/

Kirppikseltä


Kuopion kirpputorilta löytyi Eurolla n. 1,5 metriä kangasta! Itselle ei vaateita kyllä reissulta löytynyt, no tästä voi jotain ommella.

Palmaa


Kuopion shoppailukierrokselta löytyi yksi lankakerä siis neulontaan. Toi Palma oli niin herkullisen väristä, että oli pakko poimia mukaan. Tais olla Citymarketista.

Mustat viinimarjat on kypsyneet

Nää on kyllä hyviä. Pelkäsin jo, että reissun aikana varisevat, mutta nyt ovat oikein maukkaita!

Novitan myymälästä


Kun Helsingissä kerran oltiin, piti tietysti käydä Novitan tehtaanmyymälässä Lauttasaaressa. Nyt kyllä oli aika laiha saalis, mutta jotakin kuitenkin. Isot kerät ovat Huopanen Mix:iä, mitä juuri ihailin uudesta Novitan lehdestä. 500 grammaa ja n. 7 Euroa, ei paha. :) Palmaa taas pari kerää.

Mummilassa Väinö

Tässä Väinö leikkii miehen siskon nukkekodilla. Tää oli kyllä taas joka päivä käytössä, tosin pari kalustetta saivat kyytiä. :(

Koulun pihalla Helsingissä


Ulos lähdettiin taas yhdeksän aikoihin. Väinö varsinkin heräillyt nyt aamuisin 5-6 aikaan. Joten aikaisin pitää lähtee ulos, kun nälkäkin saattaa yllättää.Elli viihtyi oikein hyvin taas ulkona. Yleensä aamupäivällä ulkoillaan 1-2 tuntia, kesällä toisinaan enemmänkin.

Puistossa HelsingissäVäinön piti juosta puistoon. Oli niin kivaa päästä puistoon, kun ei pariin päivään ollut päässyt Ei kyllä muutenkaan paljon kävele, tällä hetkellä, joka paikkaan pitää juosta!


Väinö liukumäessä laskun jälkeen! Helsingin puistossa yllätti, että puistoon tulijat tervehtivät vento vierasta. Se tuntui kyllä kivalta. Lisäksi puistossa oli leluja laatikollinen kaikkien käytössä.Päivät reissussa olivat aika lämpöisiä. Ihana kesä!

Kanakeittoa


Miehen tekemä lounas, Kanakeittoa. Se on kyllä kumma, että toisen tekemä ruoka on aina parempaa, kuin itse tehty! :)
Keittoon tuli:
1,5 litraa vettä
300g kanasuikaleita
1 kg uusia perunoita kuorineen
porkkana-maissi -herne- pakastepussi
jotain muita kasvis suikaleita pakastepussi
vähän suolaa

Väinö autossa

Tosiaan oltiin kesäloma reissussa. Ensin ajettiin Helsinkiin pariksi päiväksi ja sitten mummilaan Suonenjoelle. Tässä Väinö syö eväitä matkalla Helsinki-Suonenjoki. Reissaaminen kävi sen verran voimille, että molemmat ovat jo unten mailla. :)

Toppi mulle

Tästä tuli sopiva mulle! Ohje Novitan kesä 2009 lehdestä. Lanka oli ollut mulla jemmassa jotain 4 vuotta. :/Aika vähän on saanut kesällä aikaiseksi, mutta kun vertaa viime kesään, niin paljon enemmän!

Ellille mekko


Tästä piti tulla mulle toppi, mutta tulikn Ellille mekko. On se kyllä hyvä, kun on tyttö olemassa! :)Täytyy vielä kädenteille tehdä resorit!

LinnanmäelläTämän kesän huvipuistoreissut on tehty, onneksi. On se sellaista rahan menoa, mutta kesällä pitää kuitenkin tehdä kaikkea kivaa! Linnanmäellä vierähti viime viikolla 5,5 tuntia! Lapset tykkäsivät kovasti.

Siellä oli hienoja kukkaistutuksia, riikinkukko!

Tässä historian havinaa..


Rekka-autoilla ekaksi. En sit viitsinyt itselleni ranneketta ottaa, oli sen verran kalliit. Mies sai sit huristella kaikissa laitteissa!


Suihkulähde!Elli ja Väinö mopon kyydissä!
Delfiini ja Väinö.
Elli sopis huvin Koiramäkeenkin!