tiistai 22. maaliskuuta 2011

Teeppareita


Viikonloppuna valmistui 2 t-paitaa Väinölle! Toinen saattaa olla pieni! :( No uutta matoa koukkuun! ;) Sininen kaupunkipaita on tehty miehen vanhasta T-paidasta. Nyt ei olekaan ollut energiaa ompeluun, mut jos sitten huomenna! Ideoita on kyllä vaikka kuinka paljon...

Sorsapuistossa


Tänään käytiin vähän ulkoilemassa keskustassa! Oli oikein onnistunut reissu! ;) Pitää vähän useammin harrastaa bussimatkailua, ilta meni tosi nopeesti! Molemmilla keväthaalarit käytössä, Ellin haalari Ideaparkista viikonloppuna ostettu, hintaa oli huimat 10 Euroa. Noita oransseja ulkovaatteita olen jo pidemmän aikaa himoinnut ja nyt oli pakko ostaa molemmille! ;D Väinön haalari kirppikseltä muutama viikko sitten 2 Euron hintaan! =)

Paita Väinölle

Tämä paita on Väinölle, vaikka Elli sitä pitikin eilen! Koko 110cm ja kaava lehdestä Ottobre 4/10! Tämä kaava on hyvä, pitää siis ommella lisää! ;) Täytyy vaan toivoa, että paita kutistuu kuivausrummussa sopivan kokoiseksi! ;)



Mekko

Ellille pitkähihainen mekko, näille 0-keleille sopiva! Pitkät hihat piirsin itse! ;) Kaava Ottobre 4/10! Kangas ja resori Triteksiltä, kokona 128 cm! Käyttäjä tykkää ja katsoo sivussa olevaa pingviini merkkiä! ;)