tiistai 6. tammikuuta 2009

Ellin käsityö

Ellin vakio lause on: Mitä mää tekisin? Pitää keksiä sille aina jotain väkerrettävää. Tänään Elli ompeli yhden numeron. Tästä pitäis tulla kirja, jossa on numerot 1-9. Melkein kaikki alkaakin olla valmiina. Vielä, kun löytää ne kaikki jostain.

Villahousut

Sain tänään valmiiksi pitkästä aikaa villahousut. Ostin lankaa kädentaidot messuilta marraskuussa. Ensin tuli liian pienet, niin aloin tekeen uusia isompia. Sit hajos pyöröpuikko, toinen puikko lähti kokonaan irti. No, huomenna pääsee sovittamaan, tuliko näistä sopivat. Tohon vois vielä huovuttaa jonkun kuvan, jos jaksaa.

Väinön villahousut

Tässä Väinö on menossa nukkumaan yövaippa päällä jo. Nää on meidän pomminvarmat villahousut, ei ole kertaakaan pettäneet. Toi kuva yrittää esittää kettua. Elli taas kuvaajana.

Kestovaippa

Tän vaipan löysin joskus syksyllä kirpparilta. Pakkohan se oli ostaa, kun hinta oli Euron. Tästä saa sit vaikka kaavan piirrettyä. Löysin tän siivotessa tänään.

Hampurilainen


Hampurilainen á la rakas mieheni. Aika herkullisen näköinen.

Joulukortit

Tämän vuoden joulukortit sai kans kerätä pois. Laitoin ne sinne samaan kaappiin, missä muutkin joulujutut on. Kirjoitin vielä päälle joulukortit 2008, niin taas joulukuussa niitä etsitään joka paikasta. Toi lyhty on Ellin askartelu kerhossa.

Loppiainen

Keräilin tänään joulukoristeita pois. Näitä meni joululahjoiksi ja omaankin kuuseen muutama. Nyt ne odottaa kaapissa ensi joulua.
Minun tonttulakkini. Tein tämän pikkujouluihin. Lapsille tein myös hieman erilaisia tonttulakkeja. Tämäkin jouti kaappiin.

PiparkakkutaloPiparkakkutalo oli tänä vuonna tämän näköinen. Pyydettiin naapuritkin auttamaan sen syömisessä.


Tämän verran jäi vielä huomiselle.

Piparkakkutalo

Piparkakkutalo ennen syöntiä. Pyydettiin naapureitakin auttamaan syömisessä.

Ja tuhoamisen jälkeen. Jäi vähän vielä huomisellekin.

Metsäretkellä

Tänään käytiin vähän seikkailemassa metsässä. Väinö ei oikein reissusta perustanut.:( Eväitä kyllä tykkäsi syödä. Meillä oli mukana myös pulkka ja rengasliina.