maanantai 27. joulukuuta 2010

Väinö-paita


Väinölle paita päiväkotiin! Idea tuli siitä, kun lapset ovat päivystyspäiväkodissa ja siellä on paljon uusia aikuisia ja lapsia! Kaava Muotimuksu 2/03 ja muutin takkimallin paitamalliseksi! Koko 98cm, mut lisäsin vielä noi resorit! Vihreä kangas maksoi kirppiksellä 0,1 Euroa! Olipas kiva ommella pitkästä aikaa...

Pikkutalo


Sitten tehtiin vielä pieni talo! :)

Piparitalo, osa 2


Tässä on meidän toinen valmistunut piparkakkutalo! Tämä on jo kerran kasattu uudelleen! Hieman on loppiaisena taas urakkaa syömisessä! ;D

Lahjoja


Elli sai joululahjaksi mm. Legoja; 2 peliä ja 2 rakennettavaa! Kaikki on jo rakennettu! ;D Lisäks tuli vaatteita, palapeli, kirjoja ja rahaa mm. Väinö sai muumitalon, pelin ja karkkia! Molemmat olivat oikein tyytyväisiä lahjoihin! Kiitokset kaikille! =)

Lumihiutaleita


Meidän ikkuna on täynnä lumihiutaleita ja ulkonakin on kivasti lunta! Viimeisen vuorokauden aikana on satanut n. 30 senttiä!

Tossut

Yhdet tossut menivät vielä lahjaksi! Pohjissa liukuesteet! Ja Väinö kerkisi laittaa käden tohon yhteen sydämeen...


Lankaa


Lankaa tarttui muutama viikko sitten mukaan muutama kerä Ideaparkin Minimanista! Vain 2 Euroa/kerä! ;D

Joulupukki

Tänä vuonna meillä kävi ihka oikea joulupukki! Ensimmäistä kertaa, viime vuonna olimme juuri saunassa, kun oli käynyt! ;D Elli vaan mietti, et oliko meillä sillloin ovi auki? =)

Molempia lapsia jännitti kovasti pukin tulo, mutta lopulta Elli uskalsi istua joulupukin sylissäkin! ;D