torstai 7. tammikuuta 2010

Housuvaippoja

Pari housuvaippaa sain tänään aikaiseksi, kun Väinö nukkui ja Elli oli kerhossa! En ole pitkään aikaan saanutkaan rauhassa ommella. Koko ajan käytinkin sitten tehokkaasti ompeluun, että en edes kahvia malttanut keittää! Apinavaipassa sisällä joustofroteeta, hyvä että tuli käyttöä, aika kauan pala on mulla ollutkin! Oranssiin vaippaan jouduin lisäämään piparikukkakangasta, kun leikkasin vähän väärin! :( Sisälle riitti vielä juuri ja juuri bambujoustofroteeta! No nyt on the housuvaippakaava piirrettynä, niin ei kyllä olis enää tarvetta uusille vaipoille!Bikinin alaosa


Tein itselleni bikinin alaosan! Mallia otin vanhoista bikineistä. Onnistui yllättävän hyvin, taakse laitoin vähän kuminauhaa, että pysyy ylhäällä! Joten kesää odotellessa, no voihan näitä uimahallissakin testailla! ;)

Ellin mekon duunaus

Ellin mekossa oli hihat jääneet lyhyiksi. Ei muuta kuin resorilla lisäpituutta! :) Tässä Elli on lempipuuhassaan tietokoneella! :/ Tänään kun aloin tätä ompelemaan, Elli sanoi, et ole ommellut pitkään aikaan! Olihan tossa 2 päivää, että en ommellut!