sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Katsaus viime vuoteen

Tammikuussa oli kylmää ja paljon lunta! Kävimme monilla synttäreillä ja käytiin mm. Hop Lopissa ja pikku Kakkosen puistossa! ;) Kangas ja lankavarasto tuli kasvatettua kiitettävästi...


Helmikuussa pakkaset jatkuivat ja vaatteita sai pukea paljon! Ulkoiltiin kuitenkin joka päivä! Askarteluja ja muovailuja tekivät lapset päivittäin! Myös hiihtelyä ja luistelua tuli harjoiteltua!


Maaliskuussa oli pääsiäinen ja lapset pääsivät virpomaan! Maaliskuussa vielä riitti lunta. Käytiin myös Edenissä uimassa ja mummulassa kyläilemässä! Myös naistenmessuilla kävin, mistä löytyi käsityötarvikkeita! Myös yhdet ristiäiset ja hautajaiset olivat maaliskuussa.


Huhtikuussa olimme viikon Sallassa Lapissa! Silloin lumet sulivat ennätysvauhtia! Juhlittiin myös Ellin 6-vuotis synttäreitä! Sisällä lapset keksivät kaikenlaisia mm. roolileikkejä yhdessä! ;D


Toukokuussa saapuivat jo lämpimät kelit! Vietimme paljon aikaa ulkona! Retkeilimme uimarannoilla ja lähipuistoissa! Mökkeilimme viikonlopun verran!

Kesäkuussa mies teki meille uuden terassin! :D Siitä sitten saimme nauttia pitkän kuuman kesän ja monet ruoat tuli syötyä ulkona! ;D Myös keittiöremontti alkoi...

Heinäkuussa olimme paljon uimarannalla! Keittiöremontti valmistui. Kävimme Titinallen talossa ja Ikaalisten kylpylässä! Kävin myös Tammelantorilla kirppiksellä myymässä ylimääräistä tavaraa! Myös mummilassa ja mummulassa käytiin! Ja asuntomessuilla käytiin ihan kahdestaan! Luxusta!

Elokuussa olimme viikonlopun Helsingissä ja käytiin lastenkonsetissa! Elokuussa alkoi Ellin eskari! Väinön kanssa saimme vielä nauttia kotona olosta ja lämpöisistä keleistä ja kiirettömyydestä!

Syyskuussa Väinö täytti 3 ja minä palasin töihin ja lapset menivät päiväkotiin! Meillä alkoi uusi erilainen arki! Kävin myymässä Moron kirppiksellä ja retkeilimme mm. Pyynikin näkötornilla! Käsitöihin käytettävä aika väheni radikaalisti...

Lokakuussa retkeilimme viikonlopuisin! Kävimme mm. Kivi- ja muumimuseossa! Sanoi myös ensilumi, joka kyllä suli nopeasti..


Marraskuun toisella viikolla alkoikin talvi kunnolla, kun satoi lunta! Loppukuusta pakkasta riitti! Kauan odotetut käsityömessut olivat ja ostettavaakin löytyi! ;D Rentouduimme koko perhe myös hääpäivän kunniaksi viikonlopun Ikaalisten kylpylässä!


Joulukuussa leivoimme pipareita ja koristeltiin niitä! Pidettiin myös muutamat pikkujoulut! Töissä oli kiireisin joulukuu, mitä ikinä! Jouluna kävi joulupukki ja uutena vuotenakin mentiin ajoissa nukkumaan!