torstai 1. heinäkuuta 2010

Arvonta =)

Nyt vihdoin se arvonta! :D 1. palkinto tiskirätti!

2. Palkinto mekko kokoa 74/80, saattaa mennä 86!

3. Palkinto olkalaukku! Arvontaan osallistut kommentoimalla! Ja kerro minkä palkinnon arvontaan osallistut, voi osallistua myös kaikkiin! :D Arvonta aika on 14.7 asti! Nyt toivotaan, että kaikki ei sit lomaile...

Hiuspantoja


Jotain pientä on tullut virkattua; hiuspantoja, leppis on mun ja etana Ellin! Virkkuukoukku 3!

Ellille leluja


Ellille löytyi kirppikseltä tälläinen rantajuttu! Hinta 0,4 ! Hyvä löytö! :D

Ompelutarvikkeita

Nämä löytyi tänään Kontista! :D Yleemsä siellä saa käydä turhan kierroksen, kun hinnat on musta niin korkeat! Vetoketjuja yhteensä 11 ja hinta 2 Euroa sekä norsukangas, kokoa lasten lakana 1 Euro!


Ja kaksi verhoa tätä kangasta 2 Euroa! Vähän harmitti, kun en ostanut saumurilankoja mitä siellä oli...

Kissakangasta


Tänään löytyi kirppikseltä kissatrikookangasta, hinta 2 Euroa! Tästä paitaa ja shortsia lapsille, miten nyt riittää! Vaan ompelemaan ei pääse varmaan viikkoon, kun meillä on keittiöremontti ja keittiön tavarat on olohuoneessa...

Tammelantorin kirppikseltä


Eilen käytiin Tammelan torilla, siellä on aina mukava tunnelma! :D Kirpputori myyjiäkin oli aika paljon ja sieltä löytyi noi vihreät Lego alustat, Euron yhteishintaan! :) Legoalustoja ollaankin kauan etsitty! Ostettiin myös kesän ensimmäiset mansikat ja herneitä sekä uusia perunoita! ;)

Uimarannalla, ihana lämpö!


Uimarannalla ollaan viihdytty moneen kertaan, kun vihdoin tuli lämmintä! Yleensä on eväät ja leluja mukana, niin lapset viihtyvät siellä monta tuntia ja minä myös! :D Mulla on yleensä mukana käsityö tai lehti! Seuraavalla kerralla voi lapsille ottaa mukaan myös jonkun pelin! ;)