sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Röyhelövaippa

Tänään valmistunut vaippa. Sisällä joustofrotee lakanaa. Vihdoinkin löysin kankaan, mihin noi kultaiset nepit sopii. Pitää yrittää ommella noita kankaita, kun niitä on niin paljon. Ei ne kyllä varmaan ompelemalla lopu. Pitää varmaan aloittaa kangaslakkokin.

Kettu hattu

Näin kettu hatun, niin olihan pakko tehdä Ellillekin sellainen. Ostin kankaan Eurokankaasta ja vuori on vanhasta T-paidasta. Ellin rakas unilelu on kettu. Tässä ollaan just tultu luistelemasta, siitä punaiset posket.

Väinö syö

Tässä Marimekon pallon kankaasta tehty body päällä ja poitsu söi tänään 2 lautasellista makaronilaatikkoa ihan itse. Ekaa kertaa koko lautasellisen.=)

Lankalakko

Pitää varmaan aloittaa taas lankalakko. Anttilassa oli 2 Euroa per kerä. Mulla on jo 3 kerää tota samaa, mitkä ostin Kädentaidot messuilta marraskuussa. Ajattelin, että saa paremmin tehtyä siitä jotain esikoisella, kun on enemmän sitä. Nyt mulla on oranssikausi menossa.

Body päällä

Tässä body päällä ja joulun aikoihin tehty vaippa. Suurensin bodyn kaavaa 90 senttiseksi, mutta eipä tullut kovin reilua, ei varmaan mahdu kauaa. Noi röyhelövaipat on nyt niin pop.

Väinö juo


Väinö Nalle Puh vaipassa. Fleecepeitto maksoi kirpputorilla Euron ja siitä riitti 4 vaippaan. Vaipan sisäpinta on joustofrotee lakanaa, jonka sain naapurilta.

Bodyt


Eilen ompelin Väinölle pari bodya ja tänään nepitin ne. Sininen kangas on miehen entinen paita. On muuten riittoisa paita, kun eilen laitoin samasta paidasta kahteen vaippaan sisäpuolen.