lauantai 18. kesäkuuta 2011

Leppispaitoja

Eilen vapaapäivän aikana sain ommeltua lapsille paidat! Mun mielestä on hauska laittaa lapsille samantyyliset vaatteet päälle! ;)


Väinön paita kokoa 110, hieman pidennetty ja levennetty, kaava sk 1/09! :)
Ellin tunika kokoa 128, hihoja vähän pidennetty! Kaava jostain Ottobrestä! Kankaat Triteksiltä ja leppiskangas Myllymuksuilta! Näistä tuli kivat! =D

Setti: housut ja paita

Väinölle ompelin tänä aamuna T-paidan ja housut! Kankaat Triteksiltä! :) Noi trikoot ei oikein taida olla poikien juttu, mutta eiköhän kalsareina ainakin mene! ;) Pitäis löytää joku hyvä housukaava, että mahtuis ulkohousut niiden päälle..


Maastohousut

Väinölle ompelin maastohuosut naapurilta saamastani kankaasta! Taskut lisäsin omasta päästä! ;) Jotka ei kyllä oikein erotu.


Kaava on melko leveä, mutta maahtuu ainakin sisähousut hyvin tonne alle, kun nämä on tarkoitettu ulkoiluun! ;D


Vielä poseeraus kuva! Tossa on vielä lahkeensuut ompelematta...

VärjäystäTämä on helppoa värjäystä, lasten kylpytakeista lähtee aina vaan väriä, eli pari valkoista kangasta pesukoneeseen mukaan! Ehkä shortseja näistä..

MikroshortsitVielä yhdet shortsit hellekaudelta eli toissa viikolta! Tämä on lasten kaava, mutta levensin sitä hieman itselleni sopivaksi! Tämä on kiva kaava, kun ei ole sivusaumoja ja ei tarvitse edes vyötärölle kuminauhaa! ;) Kangas on Triteksiltä Nanson kangasta, törmäsin tähän samaan kankaaseen mekon muodossa muutama viikko sitten Nanson poistomyymälässä! ;D

Päiväkotiin menossa

Pääsin viemään lapset eilen toista kertaa päiväkotiin! On se kyllä kiva viedä, kun lapset menevät sinne mielellään! Molemmat alkoivat heti leikkiä! =)
Sit vaan tossut jalkaan ja menoksi! ;D