perjantai 19. lokakuuta 2012

Sohvatyynyn päälliset

 Eilen törmäsin Ikeassa tälläiseen ihanaan, pirteään kankaaseen, siispä meidän sohvatyynyt saivat heti uudet päälliset, hinta 2,5/kappale! ;) Tää blokkeri taas kääntelee näitä kuvia...

 Testasin jo päiväunillakin, toimii...

Pipo

Kaverin lapselle monsteripipon, kangas Triteksiltä,vuori harmaa ja kangashamstereista! Koko 54-56cm. Hintaa tälle pipolle tuli n. 2 Euroa!

Korurasia

Mentiin tänään käymään Tampereen kaupungin askartelukeskuksessa! Siellä kannattaa kyllä poiketa, mennään varmasti uudestaan! Siellä saa ostaa edullisesti materiliaaleja, ideoita on paljon ja opastusta saa tarvittaessa! ;D Paikka on suunnattu 7-29-vuotiaille. Tämän rasian teki Elli ja materiaalit oli 3 Euroa! :)

Pyyhekoukku


Tässä erittäin tärkeä vempain, kun kaikissa pyyhkeissä ei ole lenkkejä. Tämä on tehty cernit massasta, joka kovetetaan uunissa! ;D Ripustuslenkki on rautalankaa! Materiaalit 0,3 Euroa.

Avaimenperä

Ellin tekemä avaimenperä! Luistin nahkaa ja lanka kalastajanlankaa! ;) Materiaalit 0,2 Euroa. 

Pussukka

 Ikean kankaasta pussukka! Nappi Tiimarista ja metrivetoketju Tampereen Vaahtomuovista! ;D Hintaa 1 Euro! :)

Säärystimet

Ihan perinteiset säärystimet, alussa ja lopussa 2 o, 2 n resoria, muuten sileää! :D Nää on tosi ihanat jalassa, olen pitänyt valmistumisestä lähtien, eli viime viikonlopusta! ;) Paitsi nukkuessa....