sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Pitsihaaste & Maret


 Lainasin kirjastosta Mekkotehdas kirjan! Täytyy muuten kehua Tampereen kirjastoja, varasin kirjan, 2 päivän päästä kirja  oli noudettavissa! Vaivaisen Euron maksoi, tai ei edes maksanut, kun kirja tuli jostain kirjastosta lastenosastolta! ;)

 Olen halunnut jo pitkään kokeilla tuon kirjan kaavoja, mutta en ole viitsinyt itselle tilata, kun koot loppuvat 128cm. Ekana kokeiluun pääsi Maret kaava, ja tykkään kyllä, aivan sopiva! Lisäsin kyllä saumanvarat vielä päälle! ;)


 Samalla suoritin Facebook ryhmä Toen kuukausihaasteen: pitsiä! :) Alareuna sai siis pitsikoristeen!;)


Minilaneilla

 Ommeltiin yhdessä http://suoratsaumat.blogspot.fi/ Jonnan kanssa! Nämä sain aikaseksi kuvasta puuttuu sienipaita! Nopeasti hurahti päivä ja taisi olla oikeastaan kesäloman paras päivä! Kiitokset vielä Jonnalle!

Tässä Capreista pidennetyt housut, kun kangasta riitti! ;) OB 4/12, koko 128cm!

Sienipaita

 Mulla oli pieni pala sienikangasta, joten siitä tuli sienipaita! :D Applikoinnissa käytetty liimakangasta ja tukikangasta! ;) Kaava Ottobre 3/11, koko 146cm, tuli hiukan reilu, mutta voivat sitten molemmat lapset käyttää tarpeen mukaan! :)


Hihaton vol.5


Vielä yksi hihaton paita piti ommella Väinöllle, koska tää peikkokangas on niin kiva! :) Kankaat kangashamstereista ja Triteksiltä! ;)


Sieni caprit


Väinölle sienicaprit, kaava Ottobre 4/12, koko 128cm! Sininen kangas kirpputorilta, sienet kangashamstereista!


Hihaton paita vol4

 Tämäkin apinakangas on oottanut ties kuinka kauan ihmisesten ilmoille pääsyä! :D Nyt sitä on esitelty mm. torilla! :D


Hihaton vol3


Lämpimät säät jatkuu, joten lisää hihattomia Väinölle! :D