tiistai 22. syyskuuta 2009

Korvapipo minulle


Sain neulottua itselleni korvapipon. Aloitin ensin tekemään baskeria, mutta siitä tuli liian iso ja sit syntyi tälläinen. Puikot olivat 4 pyöröpuikot ja aloituksessa 75 silmukkaa.

Elli ulkona


Elli otti ulkoilemaan myös pehmon, Helunan. Sille piti ensin tietysti pukea kestovaippa, sit sisävaatteet ja viimeiseksi ulkohaalari. Ellin haalari on ostettu tuttavalta 5 Euron hintaan!

Väinö kävelee


Väinö ulkona. Viikonloppuna oli taas hyviä ulkoiluilmoja. Käytiin mm. pyöräilemässä ja leikkipuistossa. Väinöllä päällä Ellin vanha haalari, joka on myös kirpputorilta hintaan 1,5 Euroa! Vieläkään en saanut Väinön hiuksia kuviin...

Ellille palapeli

Ellille ostettiin kirpputorilta pari ponia. Tässä kuvassa näkyy myös Ellin rakas lelu Heluna!


Ja 100 palan palapeli, mikä on jo koottu monta kertaa. Oli hyvä ostos, tämä Euron hintaa. Lisäksi löytyi Miina ja Manu palapeli ja 3 kirjaa, sekä Väinölle mini.

Kirppikseltä ompeluun


Viime sunnuntaina oli Hervannassa peräkonttikirppis. Piti mennä katsomaan minkalainen tapahtuma oli, oli 50 autoa ja paljon ostajia. Piti mennä itsekin myymään, mutta ajattelin, jos ei olekaan porukkkaa, no seuraavalla kerralla sitten! Löysin itselleni reikäkuminauhaa ja 3 kartioo saumurilankaa (oranssi puuttuu kuvasta). Kuvaus alustana toimii meidän automatto, jonka löysin n. 4 vuotta sitten kirpputorilta kanssa Euron hintaan!
Tulipas tänään kirppis aiheinen postaus. No kierrätys kunniaan!