tiistai 15. joulukuuta 2009

15. päivä Paita

Juu lisätään kuva vielä Ellin päällä! Tuli Ellille sopiva! Ja toi malli oli pojille, niin on aika leveä, mutta lisäämällä resorit vielä hihoihin tää menee tosi kauan! Elli ei meinannut malttaa olla kuvattuna, housut teinkin jo keväällä! Mutta kangasta on ehkä vielä yhteen paitaan....
Tämä piti olla joululahja kummitytölle, mutta tulikin liian iso. Katsotaan nyt meneekö Ellin käyttöön! Kaava Ottobre 2/2000. Ja koko 110 cm!

Tulihan sitä lunta pieni kerros, on jo mäkeäkin laskettu! Ja ulkona on aika kovat pakkaset, tällä hetkellä n. 10 astetta! Mutta kyllä toi pakkanen vesikelin voittaa! Joululahjatkin on jo hyvässä mallissa, enää muutama puuttuu ja suurin osa on toimitettu jo perillekin!

2 kommenttia:

  1. Noi Ottobren kaavat on aika reiluja. Tai oikeestaanhan ne on OIKEAN kokoisia, eli kannattaa tehdä just oikeen kokosilla kaavoilla. Eikä siis varata kasvunvaraa, niin kuin mä yleensä pönttöpäisenä aina teen. Voi vitsi, mein likatkin tykkäis jos viitsis tehdä jotain Hello Kitty -juttuja.

    Hyvää joulunodotusta!
    T

    VastaaPoista
  2. Joo on reiluja koot! Mullakin on tapana tehdä vaatteista reiluja, että ei ole muutaman kuukauden päästä pieniä...Toi kangas on Jyskistä sellainen 5 metrin pala! :) Eurokankaastakin mulla on Hello Kitty kangasta, jos sit kevättakin tekis siitä jossain vaiheessa...

    VastaaPoista